2020 karácsonyára

Kedves Barátaink!

Rendkívüli év, igazi embertpróbáló hónapok vannak mögöttünk. Ugyanakkor az egyre nehezebb körülmények, a bezártság és a kizökkent hétköznapok mégis lehetőséget adtak rá, hogy új kapaszkodókat találjunk egymásban, és megerősítsük hitünket a Megváltóban.

Alapítványunk számos új lehetőséget igyekezett megteremteni, hogy kapcsolataink ne szakadjanak meg, hogy a Kárpát-medencei magyar egység eme nehéz körülmények között is megélhető legyen. A trianoni trauma 100. évében programjaink segítségével igyekeztünk lélekben, hitben, közösségben erőt sugározni, kapaszkodókat biztosítani a helyi csoportok, gyülekezetek, plébániák számára, és utat mutatni az evangelizáció jegyében Krisztus szeretete felé, akkor is, ha a személyes találkozásaink szinte teljes egészében elmaradtak. Szeretettel ajánlom virtuális programjainkat, melyek talán most, az ünnepi készülődés közepette is segíthetnek karácsony misztériumának valós átélésében.

Kívánom mindannyiunknak, hogy az előttünk álló 2021-es esztendőben is egységben maradva, reményeink szerint már nemcsak virtuálisan, hanem valóságosan is ismét baráti kezet nyújtva, hitünkben megerősödve és keresztény kultúránkba gyökerezve tudjunk új feladataink felé fordulni. Erősítsen bennünket eme kihívások közepette is Krisztus szeretete és kegyelme!