Alkotótábor 2021

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A KÁMME Alapítvány keresztény képzőművészeti alkotótábort szervez határon túli magyar művészek számára Neszmélyen, 2021. augusztus 21-28. között. Jelentkezni 2021. július 10. éjfélig, a lenti linken található jelentkezési lapon lehet.

Két év után alkotóművészeti projektünk keretében ismét keresztény képzőművészeti alkotótábort szervezünk határon túli magyar művészek számára. A 2019-es táborunk nagy sikerrel és értékes művészeti alkotások megszületésével zárult. A cél idén is a résztvevők technikai tudásának és művészi módszereiknek gyarapítása, művészi látásmódjának fejlesztése, illetve a keresztény értékrend megjelenítése és a nemzeti összetartozás felelősségteljes erősítése.

A táborban való részvételre pályázhat minden 18. életévét betöltött, határon túli magyar festő, grafikus, szobrász és keramikus. A tábor során a résztvevők munkáját Madarassy István Kossuth-díjas ötvös- és szobrászművész, Molnár János festő- és grafikusművész, valamint Józsa Judit Cornelius-díjas kerámiaszobrász segíti.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2021. július 10. éjfél.

A részletes pályázati felhívás és a jelentkezési lap:

pályázati felhívás (pdf)
jelentkezési lap (Google-űrlap)

Korábbi táborunkról ide kattintva olvashat.

A program megvalósulását a Bethlen Gábor Alapkezelő támogatta.